SC ROSTRAMO SA

.1. ”Consulting Company IPURL, cu sediul în Tg-Jiu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 15, jud. Gorj, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC ROSTRAMO SA, numit în dosarul nr. 9388/95/2010 aflat pe rolul Tribunalului Gorj, organizează licitaţie publică cu strigare, săptămânal, în fiecare zi de miercuri, ora 14, la preţul de 5% din valoarea de evaluare, pentru vânzarea mărfurilor şi obiectelor de inventar. Lista poate fi consultată la sediul lichidatorului judiciar.

2. Licitaţie publică cu strigare, începând cu data de 27.09.2019, ora  14, si în  continuare în fiecare zi de  vineri, ora  14, pentru vânzarea în bloc, ca deşeuri metalice reciclabile, a utilajelor, instalaţiilor şi altor elemente metalice. Preţul de pornire a licitaţiei este de 0,90 lei/kg exclusiv TVA.

 

3. CONSULTING COMPANY IPURL în calitate de practician în insolvență, numit lichidator judiciar al SC ROSTRAMO SA dosar nr. 9388/95/2010, aflat pe rolul Tribunalului Gorj   suspendă licitaţiile organizate  pentru  ecologizarea capacităţilor în care sunt depozitate reziduurile de păcură şi a perimetrului aferent acestor capacităţi din incinta debitorului.